De nieuwe H300 Huislift van thyssenkrupp

Duitse engineering van een liftbedrijf van wereldklasse 

Omarm het beste van het Italiaanse ontwerp met een uitgebreid scalaaan elegante en stijlvolle opties. Kies uw perfecte combinatie vankleuren, materialen en overige opties en combineer deze voor een perfecte match in uw huis.
Door onze toonaangevende deskundigheid in lifttechnologie, hebben we de best mogelijke oplossing ontwikkelt voor een huislift die tal van configuraties en een reeks van platformafmetingen biedt om te voldoen aan al uw eisen.
De H300 maakt gebruik van de best mogelijke huislifttechnologie en biedt een oplossing die extreem energiezuinig, efficiënt en bijna geruisloos is. Combineer dit met onze grondige aanpak van engineeringen onze liefde voor Italiaans design en u bent verzekerd van een milieuvriendelijke oplossing die perfect past in uw interieur.
Het belangrijkste aspect voor het design van alle huisliften is veiligheiden comfort. Deze kernwaarden komen voort uit de oorsprong van onsDuitse erfgoed. Dit is te terug te vinden in de keuze van specifiekeonderdelen en de aandacht voor detail. 


 

Swing traplift, voor trappen met bochten

De Swing traplift van thyssenkrupp is voor trappen met één of meerdere bochten en is ontworpen om de gebruiker(s) zelfstandigheid in eigen woning terug te geven. De Swing traplift biedt vele voordelen en veiligheden voor de gebruiker en de niet gebruiker.

Past op iedere trap
Iedere trap is anders en dat maakt het plaatsen van een traplift echt maatwerk. Wij durven te stellen dat wij op bijna iedere trap in Nederland een traplift kunnen plaatsen. Van een rechte trap tot een wenteltrap over meerdere verdiepingen, thyssenkrupp heeft een oplossing paraat. Mocht het niet passen, dan durven wij te stellen dat het sowieso niet kan.

Ergonomische stoel
Zowel de stoel als de voetensteun zijn in hoogte verstelbaar, zodat deze helemaal op de maat van de gebruiker wordt afgesteld. Hierdoor  wij ervoor dat uw knieën een maximale buiging van 90 graden maken. Ideaal voor personen met gewrichtsproblematiek.

Beloopbaarheid van de trap
Door plaatsing aan de spilzijde van de trap, blijft de brede zijde van de trap goed beloopbaar voor andere trap gebruikers. En de trapleuning kan in de meeste gevallen gewoon blijven zitten.

Meer informatie over de Swing traplift van thyssenkrupp
Bel gratis 0800-5003
Mail naar info.home.nl@thyssenkrupp.com   


Huisliften

De huisliften van Strobbe overbruggen gemakkelijk hoogtes tot 14 m. Ze voldoen altijd aan de Europese machinerichtlijn en aan de CE-norm EN81-41. De liftkoker kan bestaan uit een gemetselde schacht of uit een structuur die wij vakkundig voor u plaatsen.

Huisliften

U wil de huislift in werking zien alvorens u koopt? Dit kan uiteraard in onze showroom te Waregem. Ook bij een klant van ons in uw buurt kan u zowel de huislift komen bekijken en onze tevreden klant aan het woord horen